fbpx

Humanprogress bedriver grupp och serviceboende enligt Lss. Vi behöver förstärkning i ungdomsboendet samt i våran ledningsgrupp.

Vi söker dig som är socionom, sjuksköterska eller liknande som motsvarar IVO s krav för att bli godkänd föreståndare. Du bör även ha erfarenhet att arbeta i arbetsledande ställning samt erfarenhet av vår målgrupp (personkrets 1 Lss). Vi ser gärna att du har erfarenhet inom det läkepedagogiska och eller socialterapeutiska arbetsfältet eller har intresse därav.

Du kommer att ingå i en ledningsgrupp bestående av 6 personer, som tillsammans med styrelsen ansvarar för den operativa driften av hela verksamheten, 21 boendeplatser och drygt 50 medarbetare.

Vi arbetar med Ungdomar och vuxna i en hemlik miljö, våra kompetenser finns både i det läkepedagogiska och i det socialterapeutiska fältet och vi arbetar utifrån en antroposofisk människosyn

I våra boendeenheter arbetar vi utifrån den boendes förmågor, förutsättningar och önskemål. Tillsammans med den boende skapar vi hållbara strategier och rutiner. Vi utgår från våra boendes individuella behov, förmågor och vår strävan är att med positiv förstärkning och ett lågaffektivt bemötande åstadkomma ett rikt vardagsliv.

Anställningsform:
Tillsvidare, 75-100% med 6 månaders provanställning.

Kollektivavtal tillämpas.
Lön enligt överenskommelse.

Om du tror att du är rätt person skicka din ansökan till:
horst-henrik@humanprogress.se

Vi tar endast emot ansökan via E-post

23 September 2020