Gillar du att arbeta med människor? Vi söker boendestödjare till nytt serviceboende för personer med funktionsvariationer.

Humanprogress bedriver grupp- och serviceboende enligt Lss. Vi är nu i färd med att starta upp en ny enhet, ett boende för en person som behöver mycket stöd i sin vardag.

Vi ser gärna att du som söker har gymnasial utbildning inom socialt arbete och omsorg samt dokumentationsvana och B-körkort. Meriterande är undersköterskeutbildning, gärna med inriktning psykiatri alternativt socialterapeutisk utbildning.

Du som söker bör ha erfarenhet av utmanande och utåtagerande beteende. Du bör även ha erfarenhet av arbeta med Akk, så som teatch. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med vuxna i en hemlik miljö, våra kompetenser finns både i det läkepedagogiska och det socialterapeutiska fältet och vi arbetar utifrån en antroposofisk människosyn.

I våra boendeenheter arbetar vi utifrån den boendes förmågor, förutsättningar och önskemål. Tillsammans med den boende skapas hållbara strategier och rutiner. Vi utgår från våra boendes individuella behov och förmågor och vår strävan är att med positiv förstärkning och ett lågaffektivt bemötande åstadkomma ett rikt vardagsliv.

Anställningsform: tillsvidare, deltid 70-80% med 6 månaders provanställning.
Vi söker även timvikarier. Kollektivavtal tillämpas. Lön enligt överenskommelse.

Arbetstiderna är förlagda till dygnets alla timmar med sovande jour. Arbetsplatsen kommer huvudsakligen vara i Mölnbo.

Inför en intervju behöver du beställa ett utdrag från belastningsregistret. Utdraget skall tas med oöppnat.

Om du tror att du är rätt person skicka din ansökan till: lotta.hagenius@humanprogress.se Vi tar endast emot ansökan via E-post